Barne- og ungdomspartier

Beskrivelse

 Airfloor & trampett- nybegynner. Fra 1. - 4.klasse

Airfloor er en luftoppblåst madrass som en bruker til enkle hopp, salto etc. Trampett er en skråstilt trampoline som benyttes for å få løft i ulike hopp.Her lærer en altså enkle turnmomenter som utvikles etterhvert som du blir flinkere.Fra 1.klasse. Kom barbeint, med turnsokker eller rush/freedom sokker.


 Airfloor & trampett- viderekomne

Som ovenfor + Her lærer en altså flere turnmomenter som settes i serie. For øvede.

NB! Deltakelse på dette partiet må godkjennes av Hovedtrener og påmelding foretas av TASTA TURN.


Cheerleading 

fra 1. klasse
Cheerleading er en sport som handler om samhold og styrke. Du lærer mye forskjellig innenfor Cheerleading,  blant annet: turn, styrke, dans og stunt. Det er en sport hvor samhold er en viktig del, og alle har en viktig plass i gruppen.

Cheerleading viderekomneSm ovenfor + at det bygges videre på stunt og turnmomenter, og at en må ha de grunnleggende ferdigheter.
NB! Deltakelse på dette partiet må godkjennes av Hovedtrener og påmelding foretas av TASTA TURN.
Foreldre & BarnEr ett parti for barn fra 0-3 år med foreldre. Vi synger kjente barnesanger og lager en hinderløype hver gang, der barna prøver seg fram med hjelp av foreldrene. De blir godt kjent med gymsalen og apparatene. Det er en time full av energi både for store og små. Lett treningstøy og antisklisokker.

Hovedtrener: June M. Stølsvik, tlf. 91781955

 Gymlek 

jenter & gutter  3 år

Her leker barna seg gjennom turn hvor vi legger inn de grovmotoriske kvalitetene som; gå, løpe, hoppe, balansere, rulle, klatre, henge, kaste/fange etc. Vi bruker baller, erterposer, og noen ganger ballonger. Benker, matte, ringer, tjukkas etc er også jevnelig i bruk. Litt sangleker får vi også med oss. Lek og moro er viktig på Gymlek. Det er full fart i en snau time. Lett treningstøy og turnsokker

.På grunn av stor pågang for dette partiet er det opprettet  et ekstra parti 2 med maximum 20  på hvert parti. De to partiene er begge på Tasta skole på tirsdager . Man kan kun melde seg på ett av disse partiene. (se for øvrig treningstider).

Hovedtrener: Ewalena Nesvik, tlf,45618591

Gutter  4- 5 år

Hopp og sprett, hinderløype, trampoline, baller og aktiviteter i salen. Lek og moro. Lærer litt enkle turnmomenter på matte.

Hovedtrener: Ewalena Nesvik, tlf,45618591

 

Jenter 4 - 5 år

Turn og dans. Lærer litt enkle turnmomenter på matter og litt enkel dans . Aktiviteter med baller, rockeringer og hinderløype. Lek og moro

På grunn av stor pågang for dette partiet i fjor ble det  delt i 2  med maximum 25 jenter på hvert parti.De to partiene er begge på Tasta skole, ett på mandager og ett på torsdager. Man kan kun melde seg på ett av disse partiene. (se for øvrig treningstider).   

         Hovedtrener: Ewalena Nesvik, tlf,45618591     

RG/Dans 

fra 1.klasse 

Rytmisk gymnastikk (RG) er en kombinasjon av kroppstekniske øvelser, redskaper i bevegelse og dans til musikk. Man skal gjøre ulike øvelser innenfor hopp/sprang, balanser, piruetter og bølger/bevegelighet. Det skal også være dansetrinn og bevegelser samtidig skal man også håndtere et redskap som tau, ring, ball, køller og bånd.

Voksne partier

Beskrivelse

 Kvinnelige veteraner

Dette er et tilbud til damer fra 40 år og eldre som liker å gjøre øvelser til musikk med formasjoner. Vi trener til variert musikk og lærer et program som benyttes på diverse stevner f.eks: kretsturnstevne, Vestlandsturnstevne , Landsturnstevne og Golden Age (50+).

Hovedtrener: May Brit Harestad Osaland, tlf. 97981385

 GymX 

Step og styrke

Gøyal kondisjonstrening med trinnkombinasjoner på stepkasse. Høyden på steppen kan reguleres individuelt slik at den passer best for ditt utgangspunkt. Vi bruker også vektstenger på styrkedelen.        Fra 16 år  

Hovedtrener: Anne Laland Fuglesten, tlf. 47031062

 GymX

Styrke/sirkeltrening 

Effektiv styrke og kondisjonstrening. Vi jobber på stasjoner med forskjellige øvelser for hele kroppen hvor vi har fokus på store muskelgrupper som gir en meget god effekt da vi får gjennomført mye på kort tid. Vi jobber med egen vekt, treningsutstyr og vekter.Styrketrening med høy intensitet! 

Fra 16 år                     

 Hovedtrener: Kjersti Stangeland, tlf.99119922

 GymX 

Styrketrening (MRL) 

Variert styrketrening for alle, med vekt på fettforbrenning og trening av de største muskelgruppene i kroppen. Bruk av vektstenger og matter.

Fra 16 år                

Hovedtrener: May Brit Harestad Osaland, tlf. 97981385

GymX
Yin Yoga
Yin Yoga er en rolig yogaform - holder kropp og sinn i balanse.
Består av sittende og liggende øvelser, De ulike posisjonene holder man i 3 minutter eller lengre med en dyp eller fri pust.
Frigjør spenninger og stress i kroppen, tøyning av bindevevet, økt sirkulasjon, fysisk meditasjon, terapi og forebygging av plager og skader, stillhet, tid og rom til å bli kjent med kroppen på en ny måte.
Fra 16 år

Hovedtrener: May Brit Harestad Osaland, tlf. 97981385


g