Barne- og ungdomspartier

Beskrivelse

 Airfloor & trampett- nybegynner. Fra 1. - 4.klasse

Airfloor er en luftoppblåst madrass som en bruker til enkle hopp, salto etc. Trampett er en skråstilt trampoline som benyttes for å få løft i ulike hopp.Her lærer en altså enkle turnmomenter som utvikles etterhvert som du blir flinkere.Fra 1.klasse.

Hovedtrener;  Ilva Jensen,tlf.98620510

 Airfloor & trampett- viderekomne

Som ovenfor + Her lærer en altså flere turnmomenter som settes i serie. For øvede.

NB! Deltakelse på dette partiet må godkjennes av Hovedtrener og påmelding foretas av TASTA TURN.

Hovedtrener: Som ovenfor

Cheerleading 

fra 1. klasse
Cheerleading er en sport som handler om samhold og styrke. Du lærer mye forskjellig innenfor Cheerleading,  blant annet: turn, styrke, dans og stunt. Det er en sport hvor samhold er en viktig del, og alle har en viktig plass i gruppen.
Hovedtrener: Gitte Roth, tlf, 92676765
Foreldre & BarnEr ett parti for barn fra 0-3 år med foreldre. Vi synger kjente barnesanger og lager en hinderløype hver gang, der barna prøver seg fram med hjelp av foreldrene. De blir godt kjent med gymsalen og apparatene. Det er en time full av energi både for store og små. Lett treningstøy og antisklisokker.
Hovedtrener: Katharina Ager-Wick, tlf. 98050526

 Gymlek 

jenter & gutter  3 år

Her leker barna seg gjennom turn hvor vi legger inn de grovmotoriske kvalitetene som; gå, løpe, hoppe, balansere, rulle, klatre, henge, kaste/fange etc. Vi bruker baller, erterposer, og noen ganger ballonger. Benker, matte, ringer, tjukkas etc er også jevnelig i bruk. Litt sangleker får vi også med oss. Lek og moro er viktig på Gymlek. Det er full fart i en snau time. Lett treningstøy og antisklisokker.

Hovedtrener: Ewalena Nesvik, tlf,45618591

Gutter 4- 6 år

Hopp og sprett, hinderløype, trampoline, baller og aktiviteter i salen. Lek og moro. Lærer litt enkle turnmomenter på matte.

Hovedtrener : June M. Stølsvik, tlf,91781955

 

Jenter 4 - 5 år

Turn og dans. Lærer litt enkle turnmomenter på matter og litt enkel dans . Aktiviteter med baller, rockeringer og hinderløype. Lek og moro

På grunn av stor pågang for dette partiet i fjor ble det  delt i 2  med maximum 25 jenter på hvert parti. Vi fortsetter på samme måte nå, med ett parti på Tasta skole på mandager og ett parti på Tastaveden skole på tirsdager. Man kan kun melde seg på ett av disse partiene. (se for øvrig treningstider).

Hovedtrener mandag: June M. Stølsvik, tlf,91781955                           Hovedtrener tirsdag: Ewalena Nesvik, tlf,45618591


Paraturn


 Paraturn (kontaktpersoner, Ewalena 45618591 eller May Brit 97981385) 

Paraturn er betegnelsen på idrett for mennesker med funksjonsnedsettelse – alt fra opplæring til mosjon, trening og konkurranser. For barn og ungdom med funksjonsnedsettelse kan det være vanskelig å delta på ulike aktiviteter. Å skape et tilbud for alle, gir disse barna og ungdommene en fantastisk mulighet til sosialisering med andre. Å trene barn med spesielle behov er like spennende og givende som å trene alle andre partier. Dette kan skape vennskap for livet og kan bidra til en utrolig idrettsglede i gymsalen. «NGTF jobber for å ivareta alle mennesker med nedsatt funksjonsevne og utviklingshemming som ønsker å drive med gym og turn.» 

Hovedtrener : Ewalena Nesvik, tlf,45618591

RG/Dans 

Parti: fra 1.klasse 

Parti: Fra 4.klasse

Rytmisk gymnastikk (RG) er en kombinasjon av kroppstekniske øvelser, redskaper i bevegelse og dans til musikk. Man skal gjøre ulike øvelser innenfor hopp/sprang, balanser, piruetter og bølger/bevegelighet. Det skal også være dansetrinn og bevegelser samtidig skal man også håndtere et redskap som tau, ring, ball, køller og bånd.

Hovedtrener: Ilva Jensen,tlf.98620510

Voksne partier

Beskrivelse

 Kvinnelige veteraner

Dette er et tilbud til damer fra 40 år og eldre som liker å gjøre øvelser til musikk med formasjoner. Vi trener til variert musikk og lærer et program som benyttes på diverse stevner f.eks: kretsturnstevne, Vestlandsturnstevne , Landsturnstevne og Golden Age (50+).


Hovedtrener: May Brit Harestad Osaland, tlf. 97981385

 GymX 

Step og styrke

Gøyal kondisjonstrening med trinnkombinasjoner på stepkasse. Høyden på steppen kan reguleres individuelt slik at den passer best for ditt utgangspunkt. Vi bruker også vektstenger på styrkedelen.        Fra 16 år  

Hovedtrener: Anne Laland Fuglesten, tlf. 47031062

 GymX

Styrke/sirkeltrening 

Effektiv styrke og kondisjonstrening. Vi jobber på stasjoner med forskjellige øvelser for hele kroppen hvor vi har fokus på store muskelgrupper som gir en meget god effekt da vi får gjennomført mye på kort tid. Vi jobber med egen vekt, treningsutstyr og vekter.Styrketrening med høy intensitet! 

Fra 16 år                     Hovedtrener: Kjersti Stangeland, tlf.99119922


 GymX 

Styrketrening (MRL) 

Variert styrketrening for alle, med vekt på fettforbrenning og trening av de største muskelgruppene i kroppen. Bruk av vektstenger og matter.

Fra 16 år                 Hovedtrener: May Brit Harestad Osaland, tlf. 97981385

Gym

Yoga

    Yoga betyr "union", en forening av kropp, sinn og sjel.
 Yin Yoga er en rolig yogaform hvor fokuset er på lange, dype tøyninger, samt restitusjon og avspenning. Lang tid i hver posisjon vil gi god effekt på smidighet i bindevev og ledd, i tillegg vil det frigjøre spenninger og stress i kroppen. Yin yoga passer til alle uansett alder, bakgrunn og tilstand.

  Hovedtrener: Anne Laland Fuglesten, tlf. 47031062

GymX 

Zumba

 

Zumba er latininspirert aerobic. Vi blander merengue, salsa, cumbia,reggeaton, bachata og hip-hop. Zumba er en effektiv treningsform som gjør deg glad samtidig som du trener kondisjon, koordinasjon og styrke. Timen består av 35 minutter Zumba og 20 minutter enkel styrketrening.

Fra 16 år                 Hovedtrener: Katharina Ager-Wick, tlf. 98050526

Y


Levert av IdrettenOnline